Aktiviteter

Linjemålning för aktiviteter

 

Linjer & Parkering utför arbete inom många områden och för flera olika ändamål. Att måla asfalt och andra underlag på lekplatser och skolgårdar samt diverse idrottsplaner är något vi tycker är extra kul. Vi gläds av att skapa roliga rastaktiviteter för barn och ungdomar som de kan använda utomhus i den friska luften. Allt till ett ändamål att aktivera både yngre och äldre generationer.

 

Linjemålning på skolgård
När vi utför arbete på skolgårdar använder vi av oss färdiga mönster men designar även egna utifrån kundens önskemål. Vi målar helt nya linjemålningar men fyller även i gamla eller ta bort befintliga och skapar en helt ny lekplats till barnen. På skolgårdar handlar det främst om asfaltsmålning i utformning av hagar av olika slag och storlekar, idrottsplaner såsom exempelvis basketlinjer och fotbollslinjer men även lärorika symboler som t.ex. vägmärken och kompasser. På förskolor och skolor är det många gånger önskvärt med starka färger för att skapa en lekfull atmosfär och givetvis tillgodoser vi kundens önskemål av färg. Vi på Linjer & Parkering sätter alltid kunden i första rum och strävar enbart efter nöjda kunder.

 

Alla våra uppdrag utförs på tider under kundens villkor så att den dagliga driften inte störs. Välkommen att kontakta oss vid intresse av aktiv linjemålning!